Algemene informatie
Het hele jaar zijn onze woningen een ideale uitvalsbasis voor al u wandelingen, fietstochtjes en dagtripjes, of gewoon om even lekker bij te komen. Heerlijk genieten van de natuur, zwemmen, surfen, vliegeren, paardrijden, winkelen en/of uitgaan. Culinair genieten in leuke eethuisjes, er is genoeg te doen.

Zwanenwater
Bent u een natuurliefhebber, dan kunnen we u het schitterende duingebied aanraden. Of het beroemde natuurreservaat het Zwanenwater. Het Zwanenwater bestaat uit een gebied van 600 ha. duingebied met daarin twee grote zoetwater meren. Het is de broedplaats van maar liefst 70 vogelsoorten, waaronder de lepelaar. Het gebied is gedeeltelijk opengesteld voor wandelaars. Onder deskundige leiding worden in de maanden mei t/m begin augustus langs de 2,5 tot 5 km. lange wandelpaden excursies over flora en fauna gegeven.

Noordzee
Zwemmen in de Noordzee of in één van de diverse zwembaden in de buurt. Voor de surfer en strandwandelaar zijn de hoge golven in het voor- en najaar zeer aantrekkelijk. Één van de bekendste vliegerwinkels van Nederland zit in Callantsoog. In Julianadorp vindt u manege Noot, waar u terecht kunt voor een paard- en/of ponyrijles. Een rit over het strand behoort ook tot de mogelijkheid.

Callantsoog
Callantsoog heeft een knus centrum met diverse winkels dat in het zomerseizoen dagelijks, dus ook ’s zondags en ’s avonds geopend is. Er is ook een Albert Heijn, die zelfs het gehele jaar van 8.00 uur tot 22.00 uur open is voor de dagelijkse boodschappen. Wilt u lekker winkelen dan heeft Schagen een ruim aanbod, maar ook uitstapjes naar Alkmaar, Haarlem of Amsterdam zijn voor velen een heerlijke manier om hun vrije tijd door te brengen.

Kortom alles voor een fijne afwisselde korte of lange vakantie.

Wardenaar
startpagina
Algemene informatie
Wardenaar
vakantiewoningen
omgeving
Tarieven
Wardenaar
Reserveren
Foto album
Links
Wardenaar
Contact
Nederlands Deutsch